Fleurige badmode voor elk figuur

Auteur: Anonym/donderdag 23 oktober 2014/Categorieën: Home, Over ons

Rate dit artikel
3.3

Bij Marie Theérèse hebben we zowel alle pasvormen als alle maten die op de markt zijn. Dat gaat van maat 36 tot 52 en cup A tot H bij de tankini’s. Bij de bikini’s hebben we een aanbod van maat 36 tot 50 en van cup B tot J. Onze badpakken gaan van maat 38 tot en met maat 60 en van cup A tot J. Bij Lingerie Marie Thérèse hebben we het hele jaar door badmode beschikbaar, maar voor de zomer is het aanbod natuurlijk extra uitgebreid.”


Alle merken met klasse

In het merkenassortiment van de badmode vinden we bij Marie Thérèse onder andere Maryan Mehlhorn, L’idea, Charmline, Watercult, Sunflair, Freya, Fantasie, Opera, Gottex en Anita Beach Wear. “Dat zijn stuk voor stuk merken die kwaliteit leveren. We bieden pasvormen voor dames van jong tot minder jong. Ook voor bijvoorbeeld badpakken en tankini’s voor prothesen kan je bij ons terecht. We kunnen de artikelen aanpassen zodat er een prothese in past. En voor zwangere vrouwen hebben we een mooi assortiment tankini’s!” 

Kleurtjes voor elk figuur 

Lingerie Marie Thérèse biedt niet alleen badpakken, bikini’s en tankini’s aan. Ook voor bijpassende kleedjes, accessoires, pareo’s en tuniekjes kan je hier terecht: van maat 36 tot maat 52. “Dit jaar zijn echt alle kleuren in. Enkel zwart zien we bij de eigenlijke badmode niet meer. Bij de accessoires is dat dan weer net wel een populaire kleur. Voor badmode zien we vooral frisse kleurtjes, zoals roze, turkoois en paars. En natuurlijk blijven prints het goed doen. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, zullen dames met een maatje meer er altijd veel beter uitzien in een badpak met print.” 

Wie graag iets wil camoufleren, kiest dus beter een outfit met print. Of een corrigerend badpak, want die bestaan ook. “Voor wie houdt van bodyshape, bieden we corrigerende badpakken aan. Het voelt een beetje anders aan dan een klassiek badpak en het duurt iets langer eer deze droog zijn, maar je ligt wel met een mooi figuur op het strand.” 

De juiste kleur voor jou 

De verkoopsters bij Marie Thérèse hebben een getraind oog voor de juiste combinaties. Ze volgden ook een opleiding in kleuradvies, zodat ze voor elke dame het perfecte badpak kunnen vinden. “Wij gaan onze klanten altijd bijstaan in hun keuze. We zullen eerlijk onze mening zeggen, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en kennis. Iets opdringen doen we niet. Wij willen onze klanten het allerliefst de juiste kleur verkopen, zodat ze met een flatterende outfit op het strand kopen.”

 “Behalve de juiste kleur is ook de juist maat zeer belangrijk en ook daarbij helpen we onze klanten op weg. Wie bovenaan een grotere maat heeft dan onderaan, of omgekeerd, is zeker ook welkom. Want wij gaan er prat op dat we voor afwijkende maten altijd een oplossing kunnen vinden. Sommige slippen zijn trouwens verstelbaar of hebben een omslag, zodat je ze op verschillende manieren kan dragen. Zo kan iedereen er op haar elegantst uitzien in bikini.”

 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn 

“Wij hebben meerdere bikini’s in ons assortiment vanaf 70 euro. Voor minder dan 100 euro kan je al uit een breed gamma kiezen. En dan mag je er zeker van zijn dat je een goed stuk hebt gekozen. De prijs wordt namelijk bepaald door de exclusiviteit van de print, maar ook door de kwaliteit en de pasvorm. Geen broekjes dus die je kwijtspeelt in het water, en geen bikini-topjes die niet op hun plek blijven bij een enthousiaste plons. Neen, met deze badmode kan je gerust zijn.”

 

Bovendien kan je kwalitatieve badmode ook naast het strand dragen. “Deze badmode ondersteunt de borst voldoende, zodat ze ook als bovenkleding kan worden gedragen. Onze zwangerschapstankini’s zijn daar een mooi voorbeeld van. Zwangere dames zullen die met plezier dragen deze zomer: zowel op als naast het strand.”

Printen

Aantal keer bekeken (4108)/Reacties (0)

x